Beat 'n' Sound - твоята музикална уебзона

RSS Feed RSS Feed Facebook Facebook Twitter Twitter

Beat 'n' Sound

Принцесата на Изтока Ищар с концерти в България

На 3 юни 2011 г. в Летния театър на Варна и на 5 юни в София, зала 1 на НДК една от най-големите етно изпълнителки в света Ishtar Alabina ще дойде у нас по покана на продуцентска компания АРТ БГ. В столицата това ще бъде едва първото самостоятелно гостуване на израелската певица след концертите й във Варна и Слънчев бряг през 2004 г.

Летния театър на Варна и на 5 юни в Соф

Билетите за двата концерта тръгват в продажба от утре, 21 декември, на касата на НДК и в мрежата на Eventim. Първите 200 пропуска за Варна и София ще бъдат на специални промоционални коледни цени от 20 до 70 лв., като след изчерпване на количествата ще се продават между 30 и 80 лв.
Името на Ishtar Alabina нашумява като солова изпълнителка през 2000 г, когато синглите Last Kiss и C'est La Vie, включени в дебютния й солов албум The Voice Of Alabina, оглавяват върховете на всички европейски класации. Преди да започне соло кариера Ishtar беше вокалистка на етно формацията Alabina, чиито парчета редовно звучаха в дискотеките през 90-те години.
Парчето Habibi (Sawah) от третия самостоятелен албум на Ishtar - Je Sais d'ou Je Viens (I know from where I come) също се превръща в безспорен хит и затвърждава в световен мащаб специфичния стил на певицата, определян от повечето критици като ориенталски поп. Повлияна от различните източни култури, тя съчетава в музиката си модерно денс звучене с традиционни ориенталски мелодии и фламенко ритми, характерни за европейското и африканското Средиземноморие. И докато в първия й албум текстовете са предимно на френски език, в следващите Ishtar използва предимно иврит, арабски, испански и английски.

Ishtar Alabina - Habibi (Sawah)

КАКВО:Принцесата на Изтока Ищар с концерти в България,
КЪДЕ:Летния театър на Варна, София, зала 1 на НДК
КОГА:03.06.2011. (Събитието приключи)

Сподели за това събитие или потвърди присъствието си:

Bookmark | Препоръчай | СподелиEmailTwitterFacebook
Няма коментари Добави коменатр

Кой ще е тамКоментирай

Хммм.. струва ми се, че не си се регистрирал още:) Въведи е-мейл адрес и ще получиш съобщение с линк за валидиране. След това трябва само да кликнеш върху него, за да публикуваш коментара си...

Регистрираните потребители могат да коментират, редактират профила си, да общуват с приятелите си, да участват в игри... все още ли се колебаеш?

Какво става
corowincorowin се присъедини към нас 15.01.2015.
AlexanderrrAlexanderrr се присъедини към нас 15.11.2014.
JazzartyJazzarty се присъедини към нас 14.11.2014.
shneckishnecki и LABEL69UNDERGROUND сега са приятели 27.09.2014.
shneckishnecki Публикува нов блог пост Visit Bulgaria 27.09.2014.
Регистрирай се
Абонирай се за музикални новини

Гласуване

МУЗИКА – кога и по колко?

Не мога без музика, слушам постоянно, всяка минута
Слушам предимно докато се придвижвам към работа/университета (в колата, градския транспорт)
Когато съм навън с приятели и се забавлявам
Почти не слушам, музиката не е моето забавление
Само в компанията на TUBORG :)))
Гласувай Резултати
TUBORG е първият масов продукт с QR код на етикета у нас

Beat'n'Sound.bg on Facebook

Beat'n'Sound - всичко, което искаш да знаеш за любимата ти музика. Участвай, бъди информиран, играй и спечели страхотни музикални награди