Beat 'n' Sound - твоята музикална уебзона

RSS Feed RSS Feed Facebook Facebook Twitter Twitter

Beat 'n' Sound

Принцесата на Изтока Ищар с концерти в България

На 3 юни 2011 г. в Летния театър на Варна и на 5 юни в София, зала 1 на НДК една от най-големите етно изпълнителки в света Ishtar Alabina ще дойде у нас по покана на продуцентска компания АРТ БГ. В столицата това ще бъде едва първото самостоятелно гостуване на израелската певица след концертите й във Варна и Слънчев бряг през 2004 г.

Летния театър на Варна и на 5 юни в Соф

Билетите за двата концерта тръгват в продажба от утре, 21 декември, на касата на НДК и в мрежата на Eventim. Първите 200 пропуска за Варна и София ще бъдат на специални промоционални коледни цени от 20 до 70 лв., като след изчерпване на количествата ще се продават между 30 и 80 лв.
Името на Ishtar Alabina нашумява като солова изпълнителка през 2000 г, когато синглите Last Kiss и C'est La Vie, включени в дебютния й солов албум The Voice Of Alabina, оглавяват върховете на всички европейски класации. Преди да започне соло кариера Ishtar беше вокалистка на етно формацията Alabina, чиито парчета редовно звучаха в дискотеките през 90-те години.
Парчето Habibi (Sawah) от третия самостоятелен албум на Ishtar - Je Sais d'ou Je Viens (I know from where I come) също се превръща в безспорен хит и затвърждава в световен мащаб специфичния стил на певицата, определян от повечето критици като ориенталски поп. Повлияна от различните източни култури, тя съчетава в музиката си модерно денс звучене с традиционни ориенталски мелодии и фламенко ритми, характерни за европейското и африканското Средиземноморие. И докато в първия й албум текстовете са предимно на френски език, в следващите Ishtar използва предимно иврит, арабски, испански и английски.

Ishtar Alabina - Habibi (Sawah)

КАКВО:Принцесата на Изтока Ищар с концерти в България,
КЪДЕ:Летния театър на Варна, София, зала 1 на НДК
КОГА:03.06.2011. (Събитието приключи)

Сподели за това събитие или потвърди присъствието си:

Bookmark | Препоръчай | СподелиEmailTwitterFacebook
Няма коментари Добави коменатр

Кой ще е тамКоментирай

Хммм.. струва ми се, че не си се регистрирал още:) Въведи е-мейл адрес и ще получиш съобщение с линк за валидиране. След това трябва само да кликнеш върху него, за да публикуваш коментара си...

Регистрираните потребители могат да коментират, редактират профила си, да общуват с приятелите си, да участват в игри... все още ли се колебаеш?

Какво става
kr1si7ykr1si7y се присъедини към нас 30.01.2015.
corowincorowin се присъедини към нас 15.01.2015.
AlexanderrrAlexanderrr се присъедини към нас 15.11.2014.
JazzartyJazzarty се присъедини към нас 14.11.2014.
shneckishnecki и LABEL69UNDERGROUND сега са приятели 27.09.2014.
Регистрирай се
Абонирай се за музикални новини

Гласуване

МУЗИКА – кога и по колко?

Не мога без музика, слушам постоянно, всяка минута
Слушам предимно докато се придвижвам към работа/университета (в колата, градския транспорт)
Когато съм навън с приятели и се забавлявам
Почти не слушам, музиката не е моето забавление
Само в компанията на TUBORG :)))
Гласувай Резултати
TUBORG е първият масов продукт с QR код на етикета у нас

Beat'n'Sound.bg on Facebook

Beat'n'Sound - всичко, което искаш да знаеш за любимата ти музика. Участвай, бъди информиран, играй и спечели страхотни музикални награди